Table d' Hôte verrassingsdiner

Met enorm veel trots nodigen wij u uit voor ons table d’hôte diner. Als inspiratie voor deze gezellige en sfeervolle dineravond gaan we terug naar het huwelijk van Martijn & Suzanne de eigenaren van Boerderij De Koeienstal. Tijdens hun Toscaanse huwelijk ging het enkel om het vieren van de liefde en het samenzijn met vrienden en familie. Heerlijk eten en drinken, uitgeserveerd aan mooi opgemaakte tafels in een boeren omgeving. Deze sfeer en beleving brengen wij tijdens een speciale avond graag naar onze boerderij, middels een prachtig vijf gangen verrassingsdiner.

 

Betekenis

Wat is table d’hôte? Table d’hôte is een Franse uitdrukking die letterlijk vertaald ‘de tafel van de gastheer’ betekent. Een beperkt aantal genodigden mag tijdens zo’n table d’ hôte bij de gastheer van een restaurant aan de gastentafel aanschuiven. Vaak voor een heerlijke verrassingslunch of diner vol lokale en prachtige gerechten.

Gastchef

Speciaal voor deze avonden werken wij samen met onze gastchef Saral de Lange (bekend van Grand café ‘Het Witte Huis’ en Restaurant Blij). Samen hebben wij enorm veel zin om u met onze  kookkunsten en ambiance te verwennen en verrassen. Heeft u ook zo’n zin in een unieke belevenis waar u zich culinair laat verrassen?

Extra mededeling·      

Bij onze table d’hôte is het noodzakelijk om bijzondere dieet wensen of allergieën vooraf te bespreken. Het aanpassen van onze gerechten is vanwege het concept helaas beperkt mogelijk. Door het beperkt aantal plaatsen aan onze gastentafel is kosteloos afzeggen slechts 48 uur voor aanvang van het diner mogelijk. Op deze avonden kunt u van elkaar genieten, zonder de aanwezigheid van de lieve (klein)kinderen. Dat heeft u namelijk verdiend.

Reserveren

Alle table d’ hôte diners van 2023 zitten er op. Wij zijn druk bezig met de planning voor een nieuwe reeks van deze bijzondere culinaire dineravonden in 2024. Zodra de data bekend zijn zullen we dit op onze website en sociale media bekend maken.