Halloween

Het is tijd voor iets spannends! 27 en 28 oktober organiseren wij De Koeienstal Halloween avonden speciaal voor families met kinderen. Tijdens deze twee dagen verandert Boerderij De Koeienstal in een ware spookboerderij.

We organiseren een prachtig horrordiner en fright night spookstaltocht. Durf je nog langs te komen?

Spookstal

Onze stal is voor deze gelegenheid verandert in een ‘ fright night’ spookstal. Onze boerderijdieren zijn gevlucht en in de stal vinden jullie dit keer een verzameling van duistere wezens en halloween figuren. Vanaf 17.00 tot 19.00 uur is er een aangepaste spookstal, speciaal voor de wat kleinere kids. Ons advies is om dan de kids tussen de 4 tot 8 jaar onder begeleiding de spookstal te laten betreden. Vanaf 20.00 tot 23.00 uur is de stal op zijn engst, maar nog steeds geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en natuurlijk de volwassenen.

Maak de avond compleet en reserveer een familietafel op ons horrordiner. Tijdens een prachtig buffet vol spookachtige hapjes verrassen wij u weer met een unieke belevenis voor jong en oud. Het diner is er op zowel vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober. Inloop vanaf 18.00.

Kosten

Halloween diner

Reserveer een tafel voor dit spookachtig familie diner voor jong en oud!
39
  • Exclusief toegang tot ons Halloween buffet diner
  • Kinder onder 0 - 4 jaar (gratis)
  • Kinderen van 5 - 8 jaar (15 euro)
  • Kinderen 9 - 11 jaar (17,50 euro)
  • Slecht 60 plaatsen beschikbaar
60 plaatsen

Entree Spookstal

Dit geld gaat naar Stichting 'Vrienden van De Koeienstal'
5
  • Toegang tot de ' fright night' spookstal.
  • Kinder van 4 t/m 8 jaar (de helft van de prijs 2,50 euro)
  • Reserveren niet nodig
  • Betalen bij de entree van de stal
  • Geen limiet in het aantal gasten
Populair

Reserveren

Wil je een plekje aan het Halloween diner, reserveer dan vroegtijdig een familietafel. Dat kan door een mailtje te sturen naar contact@dekoeienstal.n. Leuk dat je erbij bent!