Help jij de Koeienstal

Zevenhuizen en Nesselande verdienen een recreatieve en educatieve boerderij in de nabije omgeving en wij zetten ons daar 100% voor in. Er moet nog wel veel gebeuren!  Voor de kinderen willen wij een geweldige indoor stro- en outdoor natuurspeeltuin bouwen. De toegang is kosteloos.

Wij zien het al voor ons, kinderen die avontuurlijk spelen en genieten van onze boerderijdieren en volwassenen die van een heerlijke lunch of borrel genieten. 

 

Ook een educatieruimte waar basisscholen gebruik van kunnen maken voor natuur- en praktijklessen staat hoog op onze wensen lijst. Hiervoor zoeken wij donateurs die een bijdrage willen leveren aan het realiseren van deze doelen. Hoe meer particulieren en bedrijven bereid zijn om te helpen, des te sneller wij met de realisatie kunnen beginnen. 

 

Donateurs zijn voor ons extra speciaal! Als tegenprestatie voor je donatie geven wij als gebaar van eeuwige dank, jouw naam / jullie namen een mooi plekje in onze stal. Daarnaast word je uitgenodigd voor een speciale donateursdag. Zo kun je als een van de eerste ervaren hoe leuk De Koeienstal daadwerkelijk is.  


Help jij mee? Via onderstaand formulier kun je doneren. Alvast heel erg bedankt voor alle steun. 

 

Martijn en Suzanne